PuzzleMániások a weben. Instagram

A kirakók darabokra bontott képek. Össze kell rakni a darabokat. A teljes képet gyakran még azok is értékelik, akik még nem dolgoztak rajta. Nem csoda, hogy sok PuzzleMániás használja az Instagramot. Mert az Instagram is képek.

10 éves történet

Az Instagram több mint 10 éves. Az internet és az okostelefonok uralta világban a képkommunikáció egyre több embert vonz. A telefon már nem csak telefon. Napi tevékenységeinkről rendszeresen készítünk képeket. Az Instagram filterek segítségével képeinket szinte professzionális szintre fejleszthetjük, az internet pedig lehetővé teszi, hogy hírfolyamunkat ne csak barátainkkal, hanem az egész világgal megosszuk.

10 éve hihetetlenül gyors fejlődésnek indult egy olyan alkalmazás, amely havonta több mint egymilliárd felhasználót vonz . Egymilliárd ember, aki havonta legalább egyszer kinyitja. Annyi potenciál. Nem csoda, hogy a Facebook 2012-ben megvásárolta.

Első lépések az Instavilágban

Ne aggódjon, nem fogom leírni, hogyan kell lehúzni az aplikációt, és nem adok minden részletet a konfigurációjáról. Csak töltse le az AppStore-ról vagy a GooglePlay-ről, hozzon létre egy felhasználó nevet, és ellenőrizze saját szemével, mennyire intuitív.

Két alapvető módja van annak, hogy érdekes hírfolyamot találjon a PuzzleMániások számára. Először is követhetünk bizonyos felhasználókat, és bejegyzéseik megjelennek a hírfolyamban. A követendő emberek keresése időigényes és fárasztó lehet, ezért a legjobb módszer a már meglévő barátokkal kezdeni. Nézze meg, kit követnek, majd fedezze fel a netet, amíg meg nem találja, amit keres. Sokan konkrét tartalmat keresnek, így kiderülhet, hogy az egyik puzzlekedvelő elvezethet a következőhöz.

A másik módja annak, hogy érdekes hírfolyamot találjon, a hashtagek követése.

A hashtagek varázsa

A hashtagek nemcsak a közösségi médiában, például a Facebookon vagy a Twitteren találhatók meg, hanem az egész interneten is. Ezek olyan szavak vagy kifejezések, amelyeket egy kettőskeresztjel (#) előz meg, és azonos tartalmú képeket vagy bejegyzéseket kapcsolnak össze.

Tehát ha egy érdekes hashtaggal ellátott képet lát, kattintson rá, hogy más hasonlóképpen megjelölt bejegyzéseket is láthasson. Könnyű és függő.

Kirakós hashtagek

Felejtse el az olyan hashtageket, mint a #puzzle vagy #jigsaw, mivel ezeknek a szavaknak a jelentése nem egyértelmű.

Mit kell keresni helyette? Az egyik legjobb hashtag nyilvánvalóan a #jigsawpuzzle. Itt több mint 500 000 képet találunk a világ minden tájáról, amelyeken elkészült kirakós képek, néhány befejezetlen munka, már bekeretezett, falra akasztott, nagy, kicsi, meglepő...

Érdemes még megnézni: #puzzlelover (265 000 kép), # Puzzlemania (100 000), # Jigsawpuzzleaddict (50 000) és # Puzzletime (400 000).

Láttam már ilyet?

Az Instagram lehetővé teszi, hogy egy képet 30 hashtaggal jelölje meg. Segít abban, hogy világszerte több embernek mutassa meg, de néhány kört is létrehozhat, mivel az emberek ugyanazokat a képeket címkézik meg hírcsatornájukon. Nos, ez van, és az Instagram nem csak a hashtagekről szól.

Annyi nagyszerű beszámoló van a PuzzleMániásokról az Instagramon, hogy úgy döntöttem, készítek egy teljesen új blogbejegyzéssorozatot róluk. Vannak puzzle kedvelők, akik elképesztő kollekciókkal rendelkeznek, sok elemet szerelnek össze, egyedi mintákat gyűjtöttek össze, és végre olyanok is, akik úgy tudnak feladni, hogy a legszokványosabb minta is műalkotásnak tűnjön. Szóval maradjon velünk a következő cikkel.

Utóirat

A PuzzleMania az Instagramon is megtalálható. Itt követhet minket: 

PuzzleManiaInstagram