Puzzle BlogA Puzzle-Mania nevű blog

Ismeri azt az érzést, amikor kinyit egy vadonatúj kirakós dobozt? Az új kihívással kapcsolatos izgalom keveréke kétségekkel. Képes leszek rá? Miért csinálom egyáltalán? Be kell vallanom, hogy mindezt most a bejegyzés írása közben érzem, mert tudom, hogy ezek a szavak valami új kezdetét jelentik. Szeretném üdvözölni a... kirakókról szóló blogon! Ez egy nagyon különleges hely, és hadd mondjam el, miért.

Read more

PuzzleMániások a weben: internetes fórumok.

Azt gondolhatnánk, hogy nem sok hobbi webáruház vagy YouTube-csatorna van, amely szigorúan a kirakók rajongójainak szentelne. Úgy tűnik, nem olyan népszerű, mint például a társasjátékok. Ennek ellenére az interneten még mindig találhatunk olyan helyeket, ahol minden puzzlemániás gyereknek érezheti magát egy édességboltban. Ezzel a bejegyzéssel egy sorozatot szeretnék elindítani, ami az internetes puzzlemániások világához kapcsolódik. Először is szeretnék egy számomra különleges helyet mutatni – puzzleforum.pl

Read more10 tipp a kirakók elkezdéséhez, második rész

Múlt héten az első öt tippet írtam le, amelyekkel egyszerűvé és kellemessé teheti a kirakók minden kezdő és középhaladó puzzlemániás számára: Válassza ki a megfelelő puzzle képet Keresse meg a legjobb helyet a darabok összeállításához Rendezze az elemeket Lássa a "nagyobb képet" Tartson szünetet Ha még nem olvasta ezt a cikket, javaslom, hogy olvassa el (link). Ma még másik öt tippet szeretnék bemutatni.

Read morePuzzleMániások a weben. Instagram

A kirakók darabokra bontott képek. Össze kell rakni a darabokat. A teljes képet gyakran még azok is értékelik, akik még nem dolgoztak rajta. Nem csoda, hogy sok PuzzleMániás használja az Instagramot. Mert az Instagram is képek.

Read moreA világ top 10 legnagyobb puzzle

A rekordok megdöntése lenyűgöz minket. Néha az a benyomásom, hogy nem mindegy, hogy mi a lemez. A legtöbb hot dog elfogyasztott egy óra alatt. A Pi leghosszabb kiterjesztése személyekből. A legtöbb homlokkal nyitott kupakos palack. Ez csak néhány olyan rekord, amelyekről az interneten olvashatunk. A puzzlefejtők rajongókjainak sem ismeretlen a rekordok megdöntése.

Read morePuzzle újdonságok: Június 2021

Kint meleg van, és a napok egyre hosszabbak. Ezért nem meglepő, hogy június az az idő, amikor általában megfigyeljük a PuzzleMániások valamivel kevesebb aktivitását és kevesebb új terméket, amelyek megjelennek a boltunkban. A kevesebb nem azt jelenti, hogy a PuzzleMania lusta. Van néhány új érkező készlet, amely érdekes lehet a festmények, a Witcher vagy a vicces képek rajongójainak. Egy mondatban - valami jó mindenkinek ...

Read moreRecenzió: Frida. Art Puzzle, 1000 darab. #UKVK

Az Utazás a kirakók világán keresztül egy sorozat egy nem tipikus áttekintés sorozata, amely leírja a személyes benyomásomat a különböző gyártók kirakójairól. Ezeknek a nem tipikus értékeléseknek az egész ötletéről itt olvashat. Ma Törökországba megyek, ahol Heidi Toys, az Art Puzzle tulajdonosa található.

Read morePuzzle újdonságok: május 2021

A puzzlerajongóknak nem kell panaszkodniuk az új dizájnok hiányára. Amikor arra koncentráltam, hogy hány új dizájn érkezett a puzzlemania.hu oldalára, meglepődve tapasztaltam, hogy havonta több tíz vagy akár száz ilyen volt! Valóban sok közül lehet választani, bár nem mindig van ideje megnézni az újdonságokat. Ezért döntöttem úgy, hogy havonta egyszer közzéteszek egy rövid összefoglalót a tíz legérdekesebb puzzleről, amelyek a boltban jelentek meg. Természetesen ez egy szubjektív lista, ezért érdemes ellátogatni weboldalunkra, ahol mindenféle típusú puzzlet talál.

Read more