Puzzle Blog

A világ top 10 legnagyobb puzzle

A rekordok megdöntése lenyűgöz minket. Néha az a benyomásom, hogy nem mindegy, hogy mi a lemez. A legtöbb hot dog elfogyasztott egy óra alatt. A Pi leghosszabb kiterjesztése személyekből. A legtöbb homlokkal nyitott kupakos palack. Ez csak néhány olyan rekord, amelyekről az interneten olvashatunk. A puzzlefejtők rajongókjainak sem ismeretlen a rekordok megdöntése.

Read morePuzzle újdonságok: Június 2021

Kint meleg van, és a napok egyre hosszabbak. Ezért nem meglepő, hogy június az az idő, amikor általában megfigyeljük a PuzzleMániások valamivel kevesebb aktivitását és kevesebb új terméket, amelyek megjelennek a boltunkban. A kevesebb nem azt jelenti, hogy a PuzzleMania lusta. Van néhány új érkező készlet, amely érdekes lehet a festmények, a Witcher vagy a vicces képek rajongójainak. Egy mondatban - valami jó mindenkinek ...

Read morePuzzle újdonságok: május 2021

A puzzlerajongóknak nem kell panaszkodniuk az új dizájnok hiányára. Amikor arra koncentráltam, hogy hány új dizájn érkezett a puzzlemania.hu oldalára, meglepődve tapasztaltam, hogy havonta több tíz vagy akár száz ilyen volt! Valóban sok közül lehet választani, bár nem mindig van ideje megnézni az újdonságokat. Ezért döntöttem úgy, hogy havonta egyszer közzéteszek egy rövid összefoglalót a tíz legérdekesebb puzzleről, amelyek a boltban jelentek meg. Természetesen ez egy szubjektív lista, ezért érdemes ellátogatni weboldalunkra, ahol mindenféle típusú puzzlet talál.

Read more