A Puzzle-Mania nevű blog

Hívjon… PuzzleMániásnak?

„Te mániás!” – hívott már valaki így? Talán bók volt, talán leplezetlen megvetés? Hogyan nevezhetnénk a totális őrültségen kívül a képek összerakásával eltöltött végtelen órákat?…

Gondolkozott már valaha egy „mániás” szó jelentésén? Ennek pozitív és negatív konnotációja is van. A szótár azt mondja, hogy a mániás fanatikus vagy őrült, de olyan személy is, aki nagyon erős érdeklődést mutat egy adott tevékenység iránt – szenvedélyt. Tehát ha azt hallja, hogy valaki „mániásnak” nevez, akkor korcsnak vagy rajongónak nevez? Ez különbséget jelent, nem?

Hívjon minket… Puzzle-Mániásoknak!

Ettől függetlenül üdvözlöm a Puzzle-Maniások által vezetett blogon. Emberek csoportja, akik kölcsönösen szenvedélyesek a kirakók és valami más iránt, ami segített az ötlet létrejöttében.

Más szavakkal

puzzlemania.hu a kirakós fejtörők iránti szenvedélyen túl egy olyan online bolt is, amelyet a teljes rajongók üzemeltetnek, és mindig nyitottak az őrült ötletekre. A fő gondolat már régen kezdett kialakulni: Mi lenne, ha egészen szokatlan módon osztanánk meg szenvedélyünket? Miért nem bővítjük szolgáltatásunkat és hozunk létre egy nemzetközi közösséget ügyfeleink számára? Nem ugyanazt a szenvedélyt osztjuk?

Célunk lengyel és külföldi szerzők által írt szövegek publikálása, hogy megosszák egymással a különböző, esetenként egymásnak ellentmondó nézeteket, tapasztalatokat és érzelmeket.

Örömmel nyugtázom, hogy a puzzlemania.hu csapata mindannyiunk számára lehetőséget ad egy-egy ötlet terjesztésére, és nem csak a weboldal népszerűsítésére. Hiszünk abban, hogy a kirakók gyerekeknek, tinédzsereknek és felnőtteknek is szórakoztatóak (a kirakózásról minden bizonnyal a következő cikkekben fogunk írni). Ezért ne lepődjön meg azon, hogy lesznek optimista és kritikus blogcikkek is a legfrissebb hírekről vagy a puzzlemánia történetéről, valamint recenziókról, közösségi információkról és minden másról, ami eszünkbe jut.

PuzzleMania – az ötlet valósággá válik

Az első blogcikk olyan, mintha egy vadonatúj kirakó első két darabját egyesítené. A teljes képünk az az ötlet, hogy megosszuk szenvedélyünket és elképzelésünket erről a blogtérről. Lassan több elemet fogunk csatlakozni a kirakókunkhoz. Szívesen veszünk részt olvasóként, megfigyelőként vagy szerzőként. Mert nélküle a képünk hiányos marad. Ezért arra hívunk benneteket, hogy kövessék blogunkat, és legyenek részesei utazásunknak.